Cellics

Cellics huidsuppletie

Dit topproduct omvat alles voor huidverjonging, vitaliteit en gezondheid. De Cell Elixer is een compleet en hoogwaardig huidsupplement in poedervorm dat zorgt voor een gezonde, soepele-, strakke huid, voor stevig haar, gezonde nagels, soepele spieren, pezen en gewrichten, gezonde darmen en een algeheel gevoel van fitheid. – De Cell Elixer bevat maar liefst 27 ingrediënten, waaronder 6 gram premium viscollageen. Het is een poeder waar u ’s morgens een schep van in een glas water roert en opdrinkt als een sapje. De combinatie van antioxidanten, vitaminen en mineralen geven u maximale celgezondheid voor anti-aging. Verder bestaan er nog 3 andere produkten van Cellics waaronder:

  • Cell Omega, dit zijn zuivere, hoogwaardige visolie capsules die zorgen voor een glanzende, soepele huid en vitale cellen.
  • Cell First, dit is een antioxidanten multiboost die werkt aan uw celgezondheid en u beschermt tegen UV-straling.
  • Cell Pure is een detox supplement voor een zuivere huid.

Meer informatie over deze producten?

De missie van Cellics is om de huid te verbeteren, niet alleen maar mooier te maken. Dit complete huidsupplement is lekker, eenvoudig in gebruik, natuurlijk en hoogwaardig in kwaliteit.

Om u persoonlijk en eerlijk advies op maat te kunnen geven, werken we met een collageen checklist en advieskaart om te kijken welke suppletie uw lichaam nodig heeft voor succesvolle huidverbetering, anti-aging en celgezondheid.

Als u op zoek bent naar een specialist voor een Cellics behandeling in Breda en omgeving dan ben u van harte welkom bij Sense huidverbetering en huidverjonging te Oosterhout.