Metatherapy

Metatherapy

Met Metatherapy worden op een pijnloze manier onzichtbare microperforaties in de huid gemaakt. Het herstelmechanisme van de huid treedt hierdoor in werking en gaat collageen en elastine produceren om de microperforaties te repareren. Deze zelfherstellende eigenschap van de huid is een puur natuurlijke vorm van huidvernieuwing door de huid zelf van binnenuit.

Uw huid wordt steviger en krijgt meer elasticiteit, fijne lijntjes en rimpels vervagen zichtbaar, poriën worden fijner, de doorbloeding wordt gestimuleerd en de algehele conditie van de huid verbetert. Wat uw huid in de loop der jaren heeft verloren, wordt opnieuw geactiveerd en daarmee wordt op een puur natuurlijke manier de biologische klok teruggedraaid, met een frissere en jongere uitstraling als resultaat.

Met Metatherapy wordt de zogenoemde ‘ Reinse Barriere’ geperforeerd en daarmee kunnen aanzienlijk meer actieve werkstoffen in de huid gebracht worden, tot maar liefst 83% méér dan huidcrėmes en -maskers! De actieve werkstoffen worden in de diepere huidlagen gebracht, precies op de plaats waar nieuwe cellen aangemaakt worden, dáár waar de werkstoffen de meest effectieve werking hebben. U kunt kiezen uit verschillende behandelingen:

  • Volledige gelaatsbehandeling
  • Halsbehandeling
  • Decolletébehandeling

Voordelen Metatherapy

  • Direct zichtbaar resultaat
  • Veilige, 100% natuurlijke methode
  • Korte behandeltijd
  • Pijnloze behandeling
  • Geen verdoving nodig
  • Hersteltijd binnen enkele uren
  • U mag de volgende dag weer make-up dragen

Meer informatie over deze behandeling?

Wat is het voordeel van Metatherapy ten opzichte van microneedling?

De aansturing van de naald injecties zijn belangrijk voor een optimaal resultaat. De handstukken bij microneedling hebben een analoge aansturing. Bij weerstand van de huid, is er geen correctie van de naaldfrequentie. Hierdoor zullen er ongelijke en onregelmatige perforaties plaatsvinden, waardoor niet alle huiddelen gelijkmatig worden geperforeerd.

Wat is het voordeel van Metatherapy ten opzichte van de naaldroller?

Ten opzichte van de naaldroller heeft Metatherapy als voordeel dat, niet alleen de celregeneratie geactiveerd wordt, maar bovendien actieve werkstoffen al tijdens de behandeling in de huid gebracht worden voordat de huid zich weer sluit. Bovendien werkt de behandeling aanzienlijk nauwkeuriger en gedetailleerder. De microperforaties zijn bovendien nauwkeurig gecontroleerd in diepte, afstand en et een grotere dichtheid. Per seconde worden op een pijnloze wijze maar liefst 2.000 microperforaties gemaakt. Al tijdens de behandeling worden actieve werkstoffen ingebracht.