Cellics - Natural Skin Architecture

Cellics

Een hoogwaardig huidsupplement zonder gedoe

Drie huidspecialistes met gezamenlijk meer dan 60 jaar ervaring in het vak vonden dat het innemen van huidsupplementen gemakkelijker moest kunnen. En het kan! Kennis uit onderzoek over de stofjes die uw huid nodig heeft is immers al jaren beschikbaar. Maar hoe je ze tot je neemt was tot nu toe veel te omslachtig.

Deze huidspecialistes, zelf ook vrouwen met een drukke carrière en een veeleisend gezinsleven waarvan er één natuurgeneeskundige en orthomoleculair specialist is, de andere distributeur van high-end aging apparatuur en de derde schoonheidsspecialist van het jaar, gingen gezamenlijk aan de slag. Dit leidde tot een revolutie op huidverjonging van binnenuit.

Hun oplossing? Cellics! Een ultiem Cell Elixer boordevol viscollageen, bouwstoffen, anti-oxidanten en vitamines in de vorm van een hoogwaardig poeder dat u kunt mengen met uw water, sap, yoghurt of smoothie. Een meer dan compleet huidsupplement dat niet alleen goed is voor uw huid, maar ook zorgt voor stevig haar, gezonde nagels, soepele spieren, pezen en gewrichten, gezonde darmen en een algeheel gevoel van fitheid.

 

U kunt de producten van Cellics ook bij ons in de salon kopen!

Vijf bouwstofgroepen in Cell Elixer met 27 ingrediënten zorgen samen voor een jongere huid

1.Collageen

Viscollageen ( 6 gram) zorgt ervoor dat uw huid bouwstoffen heeft om collageen te kunnen maken en de mogelijkheid heeft om te verjongen. Ceramiden zorgen voor een optimale bescherming van de huid, een sterke barrière en een vochtrijke huid. Huyaluronzuur houdt uw vochtbalans in uw huid op peil. De hoge vitamine C1000 ondersteunt de collageenaanmaak. Om cellulite aan te pakken heeft u sterk bindweefsel nodig. De Cell Elixer helpt u hierbij.

2. Stevig bindweefsel voor een stevige huid

MSM, Glucosamine, Chondroïtine versterken het bindweefsel, spieren, gewrichten en het kraakbeen. Wondgenezing en blessures genezen door de bouwstoffen in de Cell Elixer sneller. Heilzaam voor huid, haren, nagels en bloedvaten.

3. Immuunboost

Een ware pep voor uw immuunsysteem. L-Lysine, Immunoglobulines, zink, vitamine D en C zorgen voor een versterkt immuunsysteem.

4. Anti-oxidanten

Hoogwaardige anti-oxidanten beschermen uw huid en lichaam tegen celschade en huidveroudering. Anti-oxidanten beschermen tegen de zon en een zonneallergie.

5. Bouwstoffen

Cell Elixer is ideaal in te zetten bij darmklachten. Door de onstekingsverlagende werking herstelt uw darm.

De productlijn van Cellics reikt verder dan het Cell Elixer. Samen vormen de producten een duidelijke lijn die multi-inzetbaar is en advies op maat mogelijk maakt. Andere producten uit de productlijn van Cellics zijn:

Cell Omega;
Met Cell Omega zet u een belangrijke stap op weg naar een glanzende, soepele huid en vitale cellen. Ze ondersteunen hart en bloedvaten en remmen ontstekingsreacties. Omega 3 vetzuren ondersteunen een goede werking van uw hormoonhuishouding, zorgen voor betere concentratie en een beter geheugen.

Cell First;
Een antioxidanten multiboost die werkt aan uw celgezondheid en u beschermt tegen UV-straling.

Cell Pure;
Een detox supplement ondersteunt lever en nieren, remt ontstekingsreacties. Met Cell Pure werkt u van binnenuit aan een zuivere huid.

Advies op maat

Om u een persoonlijk en eerlijk advies te kunnen geven kan Sense aan de hand van een collageen checklist en advieskaart adviseren welke suppletie uw lichaam nodig heeft voor succesvolle huidverbetering, anti-aging en celgezondheid.