Acné

Acné behandeling

Acné is een langdurige huidaandoening die in het algemeen geassocieerd wordt met puistjes en een vette huid hetgeen in ernstige gevallen ook kan leiden tot acnélittekens.

Bij een acné behandeling moet u vooral denken aan salicylzuur peelingen om de dode droge huidcellen te elimineren, het verwijderen van onzuiverheden en de aanmaak van nieuwe cellen te stimuleren met producten die retinol bevatten. Tevens wordt de huid behandeld met LED kleurtherapie wat een ontstekingsremmende werking heeft. Ook wordt bij acne behandelingen radiofrequentie ingezet om uw poriën te verkleinen en uw huid minder vet te maken. Bij acné behandeling voor thuisgebruik worden antibacteriële crèmes, retinol en scrubs ingezet.

Acné littekens verwijderen

Om acné littekens te verwijderen maakt Sense gebruikt van het allernieuwste en veilige device medisch microneedling, de SkinPen.

Bij een kuur van 3 tot 6 behandelingen met de SkinPen worden hele zuivere microkanaaltjes gemaakt in de levende laag waarbij de huid nieuw collageen type 3 gaat aanmaken en uw huid veel gelijkmatiger van structuur wordt. Voor acné littekens is dit dé perfecte behandelingmogelijkheid. U kunt onder menu “ Specias” alles lezen over de SkinPen behandeling voor het behandelen van acné littekens.

Acné behandeling Breda en omgeving

Als u op zoek bent naar een specialist voor acné behandeling in Breda en omgeving dan ben u van harte welkom bij Sense huidverbetering en huidverjonging te Oosterhout.

Goed om te weten

De behandeling kunnen we eenvoudiger of uitgebreider samenstellen, afhankelijk van het door u gekozen tijdsblok. (zie tarieven)

Ook worden voor deze behandeling soms Specials ingezet, dit wordt altijd met u vooraf besproken en in overeenstemming met uw goedkeuren toegepast. (zie tarieven Specials)