Blue Peel Radiance

Obagi Blue Peel RADIANCE

Obagi Blue Peel RADIANCE is een zachte maar effectieve peel bestaande uit een unieke mix van zuren die geschikt is voor alle huidtypes. Deze licht chemische peel kan gebruikt worden voor een scala aan huidproblemen zoals zonneschade, acne littekens en om melasma te verbeteren.

De Obagi Blue Peel RADIANCE verwijdert dode huidcellen in de bovenste, meest beschadigde huidlagen, waardoor deze gladder, frisser en verfijnder wordt. Met nauwelijks of geen downtime kan Blue Peel RADIANCE  het uiterlijk van de huid verbeteren door het strakker, gladder en egaler te maken.

Wat is eigenlijk een chemische peeling? Een chemische peeling is een minimaal invasieve behandelprocedure waarmee het uiterlijk van de huid wordt verbeterd. Tijdens de procedure wordt de Blue Peel RADIANCE aangebracht op gezicht en desgewenst kunnen nek, decolleté en handen worden meegenomen. Zo worden alle dode huidcellen verwijderd en de huidvernieuwing gestimuleerd.

U bereikt al na één behandeling met de Obagi Blue Peel RADIANCE resultaten, hoewel voor de beste resultaten een kuur van 3 peelsessies ( met tussenpozen van 2 weken) een verbeterde huidstructuur en een optimaal stralende huidteint teweeg kan worden gebracht. U kunt milde roodheid en schilfering ervaren na uw Obagi Blue Peel RADIANCE behandeling.

Obagi Blue Peel RADIANCE, een veilig alternatief voor de TCA Peeling

Waar bij een TCA peeling een lange downtime nodig is, is er bij de Obagi Blue Peel een maximaal effect met minimale downtime. Waar de TCA peeling als pijnlijk wordt ervaren is de Obagi Blue Peel veel aangenamer en zachter om te ondergaan.Net zoals bij de TCA peeling zal uw huid er na de Obagi Blue Peel weer egaler, stralender en strakker uitzien. Het is dus een oppervlakkige peeling welke gebaseerd is op salicylzuur en kan toegepast worden op een breed spectrum aan huidtypes.

Toepasbaar bij;

Fijne lijntjes en rimpels, milde tot matige photoaging, ruwe en oneffen huid, grote poriën, acne.

Meer informatie over deze behandeling?

Obagi Blue Peel ervaringen

100% van de patiënten ervaart na iedere peeling een zachter en frisser uitziende huid. De obagi Blue Peel ervaringen zijn voornamelijk dat er een verbetering in huidtextuur en -teint wordt waargenomen. Op dag 35 ( 1 week na de derde peeling) was een zichtbare huidverbetering waarneembaar in vergelijking tot het startpunt. 80% van de patiënten had na de Obagi Blue Peel ervaringen minstens 1-grade verbetering in photoaging en zichtbare lijntjes en rimpels. 100% van de patiënten had na de Obagi Blue Peel ervaringen minstens 1-grade verbetering in voelbare ruwheid. 87% van de patiënten had na de Obagi Blue Peel ervaringen aangegeven dat de peeling aan hun verwachtingen voldeed en ze deze behandeling zouden aanbevelen bij familie of vrienden. Als u op zoek bent naar een specialist voor een Obagi Blue Peel Radiance behandeling in Breda en omgeving dan ben u van harte welkom bij Sense huidverbetering en huidverjonging te Oosterhout.

Optimaliseer resultaten met Obagi Medical systemen/producten

Transformeer en leg de basis voor een zichtbaar nog beter resultaat door 4 tot 6 weken voor aanvang van de eerste peeling met een Obagi System op maat te beginnen. Complementeer en gebruik Obagi Medical producten/systemen om het resultaat van de Blue Peel RADIANCE te versterken en behouden.