Verslapping huid

Verslapping huid

De zichtbare kenmerken van het verouderingsproces tekenen zichzelf af in onder andere het gezicht door: fijne lijntjes, rimpels, verslapping en verkleuring van de huid en ouderdomsvlekken.

Oorzaken verslapping

Naarmate je huid ouder en blootgesteld wordt aan UVA- en UVB-stralen, vertraagt ​​de snelheid waarmee nieuwe huidcellen zich ontwikkelen. Als gevolg daarvan verandert de balans in nieuwe en oude huidcellen. Nieuwe huidcellen bereiken langzamer de oppervlakte en oude huidcellen blijven langer zitten waardoor niet alleen uiterlijke tekenen zoals ouderdomsvlekken en hyperpigmentatie ontstaan, maar ook lijntjes, rimpels, grove poriën en een ongelijkmatige huidskleur.

Bovendien beginnen collageen en elastine in de huid af te breken, waardoor de huid veerkracht verliest. Blootstelling van de huid aan omgevingsstress zoals fijnstof, zonlicht en weersinvloeden zijn onvermijdelijk en dragen eveneens bij aan het verslechteren van de huidconditie.

Sense heeft uitstekende, effectieve behandelingen, systemen, producten en technieken om verslapping van uw huid tegen te gaan.

Interesse in een behandeling?

Goed om te weten

De behandeling met combinatietechnieken kunnen we eenvoudiger of uitgebreider samenstellen, afhankelijk van het door u gekozen tijdsblok. Zie tarieven.

Ook worden voor deze behandeling soms Specials ingezet, dit wordt altijd met u vooraf besproken en in overeenstemming met uw goedkeuren toegepast. Zie tarieven Specials.

Als u op zoek bent naar een specialist voor verslapping van de huid tegen te gaan in Breda en omgeving dan ben u van harte welkom bij Sense huidverbetering en huidverjonging te Oosterhout.