Rimpelcorrectie

Natuurlijke rimpelcorrectie

Wilt u rimpels verminderen of stoort u zich aan een klein litteken? Kies dan voor een natuurlijke rimpelcorrectie. Deze techniek is een alternatief voor inspuitingen met botox en lichaamsvreemde stoffen. U behoudt namelijk uw natuurlijke uitstraling maar we verzachten de puntjes waar u zich aan stoort.

Na één behandeling ziet u al resultaat. Optimaal resultaat bij natuurlijke rimpelcorrectie kan bereikt worden met meerdere behandelingen. In kuurvorm kan deze behandeling om de 2 weken uitgevoerd worden. Bij fijne rimpels is het resultaat na ongeveer 3 tot 4 behandelingen bereikt. Bij diepere rimpels zijn doorgaans 6 tot 8 behandelingen nodig.

Rimpels verwijderen op natuurlijke wijze bij Sense huidverzorging

Rimpels verwijderen op natuurlijke wijze bij Sense huidverzorging in Oosterhout is gebaseerd op het regenererende vermogen van uw huid. Nadat het gebied verdoofd is met een crème wordt de rimpel met een heel fijn naaldje losgemaakt met een zogenaamde microprobe. Door deze stimulatie gaat uw huid zelf nieuwe collagene vezels aanmaken. Dit lichaamseigen collageen vult op een natuurlijke wijze de rimpel of het diepere gelegen littken op. Dit proces verloopt stapsgewijs en op geheel natuurlijke wijze.

Rimpels verwijderen zonder botox is nu mogelijk

Op de manier zoals we hierboven hebben uitgelegd kunnen we dus rimpels verwijderen zonder lichaamsvreemde stoffen te gebruiken. Deze techniek is een 100% veilige en biologische manier om rimpels te verwijderen zonder botox. Het resultaat is langdurig en oogt ook heel natuurlijk.

Meer weten over deze behandeling?

Effecten en voordelen van natuurlijke rimpelcorrectie

  • Fijne rimpels verdwijnen
  • Diepe rimpels worden minder diep
  • Dieper gelegen littekens (acné putjes) worden minder zichtbaar
  • Natuurlijk resultaat
  • Geen allergische reacties
  • 100% veilig
  • Behandeling is niet pijnlijk