Obagi Medical

Obagi Medical

Onder huidspecialisten genieten de producten van Obagi Medical wereldwijde bekendheid vanwege de wetenschappelijke aangetoonde effectiviteit. Door de werking van de huid op cellulair niveau te transformeren en te verbeteren, worden met Obagi Medical ongeëvenaarde resultaten bereikt. Obagi Medical heeft diverse productsystemen ontwikkeld waarmee de meest voorkomende huidproblemen, waaronder huidveroudering en hyperpigmentatie effectief en doeltreffend kunnen worden aangepakt.

De founder van Obagi Medical is Dr. Suzan Obagi. Zij wordt erkend als een van ’s werelds meest gerespecteerde cosmetische chirurgen en dermatologen. Haar interesse in huidgezondheid en herstel hebben tot meerderen publicaties in wetenschappelijke literatuur geleid. Daarnaast heeft zij meegeschreven aan studieboeken over dermatologische, plastische en cosmetische chirurgie.

Met ruim 30 jaar aan klinisch onderzoek en bewezen effectiviteit op productniveau, is het assortiment van OBAGI Medical Products niet voor niets de eerste keuze van artsen en huidspecialisten wereldwijd.

 

Obagi Medical producten kopen

U kunt alle producten van Obagi Medical bij ons in de salon kopen. De producten van Obagi Medical laten zich niet online verkopen daar een juist advies zeer van belang is. De bekende systemen en producten van Obagi Medical zijn onder andere de volgende productsystemen:

OBAGI NU-DERM SYSTEM
Corrigeert en transformeert je huid van binnenuit

OBAGI-C FX -SYSTEM
Voorkomt huidbeschadiging en zorgt voor een jonger uitziende huid

SUZANOBAGMD
Verbetert de conditie van de huid en vertraagt de tekenen van huidveroudering

CLENZIDERM M.D.-SYSTEM
Zuivert de huid door acne bij de wortel aan te pakken

OBAG360 -System
Preventie van de vroege tekenen van een verouderede huid

OBAGI PROFESSIONAL-C
Voorkomt de tekenen van een ouder wordende huid

ELASTIDERM  EYE
Voor een heldere blik zonder wallen

OBAGI HYDRATE
24-uurs hydratatie voor een mooie gezonde huid

Retinol
Percentages 0,5% – 1%

Obagi Sun Shield
Bescherm je huid tegen de schadelijke effecten van de zon

OBAGI BLUE PEELS
Salicylzuur peeling voor een mooie, gezonde en jonger uitziende huid

OBAGI Medical Products is speciaal ontwikkeld om de huid van binnenuit te transformeren. De producten resulteren in een jongere, gezonder uitziende huid. Het productassortiment van OBAGI Medical helpt de zichtbare tekenen van veroudering te verminderen, zoals fijne lijntjes, rimpels , melasma ( donkere vlekken), hyperpigmentatie, laxiteit en ongelijkmatige textuur.

Een voorbeeld van ingrediënten die Obagi Medical veelvuldig gebruiken en hierbij een rol spelen zijn; retinol, arbutine, benzoylperoxide, salicylzuur, melkzuur, peptiden en anti-oxidanten zoals hoogwaardige vitamine-C en niacinamide.

Obagi behandelingen

Door huidverzorging op een beproefde systematische wijze in te zetten, worden voorspelbare en klinisch bewezen resultaten bereikt. In elke Obagi behandeling wordt hiermee rekening gehouden.

Begeleiding tijdens dit transformatieproces is essentieel. Sense is getraind Obagi-huidspecialist en kan u tijdens deze periode voorzien van de juiste adviezen en passende Obagi behandelingen die van toegevoegde waarde zijn voor het resultaat.