Marc Inbane

Marc Inbane

MARC INBANE is op het gebied van tanningcosmetica een vooraanstaande speler geworden. Celebraties danken er hun natuurlijke uitstraling aan en de producten worden vaak gebruikt bij modeshows van grote merken. Dit Nederlandse merk dat inmiddels indrukwekkende prijzen heeft gewonnen wordt op dit moment verkocht in meer dan 40 landen. De luxe producten worden dagelijks gebruikt en aanbevolen door bekende kappers, visagisten en dermatologen.

 

U kunt de producten van Marc Inbane ook bij ons in de salon kopen!

Wist u dat?

  • MARC INBANE een Nederlands merk is en inmiddels in meer dan 40 landen wereldwijd wordt verkocht;
  • alle producten in de hele lijn ook hypoallergeen, dermatologisch getest, dierproefvrij en vegan zijn en geen sulfaten en/of microplastics bevatten;
  • MARC INBANE partner is van Miss Nederland, Coiffure Awards, Spot the Dot en Elite Model Look;
  • Perle de Soleil in 2018 een award gewonnen heeft?

Perle de Soleil: In no time uw favoriete dagcrème veranderen in een natuurlijke zelfbruiner

Met MARC INBANE’S Perle de Soleil kunt u naar wens een mooie en gezonde teint creëren. U mengt de druppels gemakkelijk met uw favoriete dagcrème of bodyproduct om een op maat gemaakte en natuurlijk ogende teint te verkrijgen. Het aantal druppels bepaalt de intensiteit. Met 1 à 2 druppels creëert u een frisse gezonde glow, kiest u voor 3 à 4 druppels dan ontstaat een donkerder tint. Perle de Soleil mag ook door een zonnebrandcrème worden gemengd, zodat de huid al een mooi tintje heeft voordat u gaat zonnen.