Marc Inbane

Marc Inbane

MARC INBANE is een vooraanstaande speler geworden op het gebied van tanningcosmetica. Beroemdheden ontlenen er hun natuurlijke uitstraling aan en het wordt vaak gebruikt bij shows van grote modehuizen. Het Nederlandse merk dat een aantal indrukwekkende prijzen heeft gewonnen wordt momenteel verkocht in meer dan 40 landen. De luxe collectie wordt dagelijks gebruikt en aanbevolen door toonaangevende kappers, make-up artists en dermatologen.

Wist je dat?

  • MARC INBANE een Nederlands merk is dat inmiddels in meer dan 40 landen wereldwijd wordt verkocht;
  • alle producten in de collectie ook hypoallergeen, dermatologisch getest, dierproefvrij en vegan zijn en geen sulfaten en/of microplastics bevatten;
  • MARC INBANE partner is van Miss Nederland, Coiffure Awards, Spot the Dot en Elite Model Look;
  • Perle de Soleil in 2018 een award heeft gewonnen? Diplôme d’Honneur Prix H. Pierantoni de l’Innovation 2018, Paris (FR)

Perle de soleil: Verandert uw favoriete dagcrème in een natuurlijke zelfbruiner

Met MARC INBANE’S Perle de Soleil kan iedereen naar wens een mooie en gezonde teint creëren. Meng de druppels eenvoudig met uw favoriete dagcrème of bodylotion om een op maat gemaakte en natuurlijk ogende teint te verkrijgen. Het aantal druppels bepaalt het resultaat. Met 1 à 2 druppels creëert u een frisse gezonde glow, kiest u voor 3 à 4 druppels dan ontstaat een donkerder tint. Perle de Soleil mag ook door een zonnebrandcrème worden gemengd, zodat de huid al een mooie glow heeft voordat u gaat zonnen.