Pascaud Beauty Innovations

Pascaud Beauty Innovations

Het merk Pascaud Beauty Innovations werkt op de natuurlijke aanpak van buitenaf. De producten richten zich qua werkzaamheid tussen cosmetica en farmaceutica. De werkstoffen zijn vaak hoog gedoseerd, maar vooral ook in onderlinge samenwerking  goed op elkaar afgestemd waardoor zichtbare huidverbetering gerealiseerd kan worden. In vergelijking met cosmetica bevatten cosmeceuticals actieve ingrediënten die naar de juiste huidlaag getransporteerd worden om zo de specifieke huidproblematiek gericht aan te pakken.

Het merk Pascaud Beauty Innovations staat voor:

 • Effectieve concentraties van cosmeceutische werkstoffen
 • Adequaat huid-transportsysteem voor optimale opneembaarheid
 • Parfumvrij of allergeen-vrij parfum
 • Eenvoudig in gebruik
 • Gebruik van state-of-the-art apparatuur
 • 100% mineral make-up

Pascaud behandelingen

Als expert op het gebied van biologische huidverbetering en anti-aging vullen de Pascaud behandelingen de ruimte tussen de gewone schoonheidssalon en de stap naar een arts of kliniek. Bij Pascaud behandelingen gaan we uit van uw beautywens om tot de gewenste beautyoplossing te komen. Daarom hebben we voor de Pascaud behandelingen een onderverdeling gemaakt voor de diverse beautyoplossingen.

Voor elke beautywens hebben wij verschillende Pascaud behandelingen ontwikkeld met gebruik van producten en apparaten van Pascaud Beauty Innovations. Deze combinaties zal de huid op natuurlijke wijze verbeteren en verjongen. Afhankelijk van uw gewenste tijdbesteding en uw beschikbare budget, kunt u voor Pascaud behandelingen kiezen uit verschillende tijdsblokken, b.v. voor 45, 60 of 90 minuten.

Een Pascaud behandeling moet zichtbaar resultaat hebben. Omdat standaard behandelingen niet bestaan bij Pascaud, wordt een behandeling altijd volledig afgestemd op uw  huidconditie van dat moment. We starten dan ook altijd eerst met een  huidanalyse waarbij we de huidconditie van uw huid meten. Aan de hand van meetresultaten wordt het behandelingsplan gepersonaliseerd naar uw huidbehoeften. U krijgt dus precies waar uw huid het meeste behoefte aan heeft. Pascaud behandelingen zijn veilig, vertrouwd en pijnloos en een innovatie in de strijd tegen huidveroudering. Kortom, uiterst effectief en zichtbaar!

Pascaud salon Sense huidverbetering

In een Pascaud salon wordt gewerkt met state-of-the-art apparatuur van Pascaud Beauty Innovations. Deze apparatuur wordt geproduceerd in Engeland, Duitsland en Italië en voldoen aan de strengste kwaliteitseisen. In een Pascaud salon wordt gewerkt  met 6 medische cosmetische apparaten, die tezamen met de salonbehandelingen en de Pascaud producten complementair aan elkaar zijn. Kortom, Pascaud behandelingen ondergaan in een Pascaud salon zijn zeer doeltreffend en geven altijd zichtbaar resultaat.

U kunt de producten van Pascaud online bestellen. U vindt de weshop bovenaan in de menubalk of bestel direct online op de button hieronder. Daarnaast zijn deze producten ook te koop in de salon.

De productrange bestaat uit:

 • Cosmeceuticals
 • Nutriceuticals
 • Make-up
 • Parfum
 • Beautyoplossingen