Over ons

Over Sense

Sense huidverbetering en huidverjonging is een schoonheidsinstituut waarbij de focus ligt op onderscheidende kwaliteit, persoonlijke begeleiding, laagdrempeligheid en professionaliteit in een ontspannen en sfeervolle ambiance.

Sense staat voor innovaties op het gebied van huidverbetering, intensieve huidverzorging, anti-ageing, huidproblemen en huidadvies. De huidconditie verbeteren met ondersteunende producten en intensieve behandelingen zorgen ervoor dat de meest optimale haalbare resultaten bereikt kunnen worden.

Elke huid heeft haar eigen karakteristieke eigenschappen. Denk aan grove poriën, acne, pigmentvlekken, overgevoeligheid, verslapping, rimpels en fijne lijntjes, rode adertjes, couperose en fibromen. Om welk probleem het bij uw huid ook gaat, Sense heeft een doeltreffende oplossing voor u.

In de salon wordt gewerkt met merken waarvan de effectiviteit ruim bewezen is. Deze merken geven sterke resultaten in combinatie met de gecertificeerde state-of-art apparatuur welke zeer betrouwbaar en veilig ingezet worden. Sense vult hiermee de ruimte tussen gewone schoonheidsverzorging en de stap naar een arts of een kliniek. Kijk hier voor meer informatie over onze gratis huidanalyse.

Zowel uiterlijk als innerlijk telt bij Sense

Het uitgangspunt van Sense is dat bij de behandelingen en advisering het uiterlijk onlosmakelijk verbonden is met het innerlijk. De juiste voeding en ontspanning zorgen eveneens voor een stralend uiterlijk. Sense adviseert haar klanten dan ook over het gebruik van hoogwaardige voedingssupplementen.