Wallen

Wallen en kringen

De ogen zijn een algemeen aandachtspunt. Vaak geassocieerd met tekenen van veroudering, zijn de ogen ook een gebied waar mensen de neiging hebben om hun aandacht op te richten als het gaat om het verbeteren van het voorkomen van fijne lijntjes, rimpels, donkere kringen of vermoeide ogen. Dit gebied heeft dan ook een hoge prioriteit voor veel mensen.

Oorzaak van lijntjes en rimpels rondom de ogen

Wat veroorzaakt lijnen en rimpels rond de ogen? Milieuvervuiling, stress, spanning bij hectische dagelijkse routines, overmatig scheel kijken en zonbeschadiging. Dit zijn allemaal oorzaken die ertoe leiden dat de gebieden rond de ogen er moe uitzien en hun frisse opslag verliezen.

Sense heeft uitstekende, effectieve producten en technieken om wallen en kringen te verminderen.

Interesse in een behandeling?

Goed om te weten

De behandeling met combinatietechnieken kunnen we eenvoudiger of uitgebreider samenstellen, afhankelijk van het door u gekozen tijdsblok. Zie tarieven.

Ook worden voor deze behandeling soms Specials ingezet, dit wordt altijd met u vooraf besproken en in overeenstemming met uw goedkeuren toegepast. Zie tarieven Specials.

Als u op zoek bent naar een specialist om uw wallen en kringen te behandelen in Breda en omgeving dan ben u van harte welkom bij Sense huidverbetering en huidverjonging te Oosterhout.