Grauwe huid

Grauwe huid

De oorzaken van een grauwe huid en doffe huid

Heeft uw huid haar gezonde, stralende (roze) glans verloren? Ons dagelijks leven is drukker dan ooit tevoren en we gunnen onszelf weinig tijd om een regelmatige en gestructureerde huidverzorgingsroutine in te bouwen.

Natuurlijk is veel erfelijk bepaald maar ligt de oorzaak van een grauwe huid ook veelal in een bepaalde levensstijl. Roken, hormonale veranderingen, teveel zon, stress, weinig bewegen en te weinig frisse lucht zijn tevens oorzaken van een grauwe gelaatskleur.

De kwaliteit van de huid holt achteruit doordat dode huidcellen niet regelmatig vervangen worden door nieuwe cellen. De huid weerkaatst het licht daardoor minder goed waardoor een grauwe huidskleur tot uiting komt.

Interesse in een behandeling van de grauwe huid?


De behandeling van een grauwe en doffe huidskleur

Met het nemen van een paar eenvoudige maatregelen en het aanleren van een daglijkse routine bij het opstaan en naar bed gaan kunt u een grauwe gelaatskleur en het verlies van uitstraling en veerkracht aanzienlijk herstellen. Een goede huidverzorging kan het verschil maken en een grote bijdrage leveren om een grauwe huid te voorkomen en een gezonde en stralende uitstraling op latere leeftijd te behouden.

Sense heeft zeer effectieve behandelingen, producten en technieken om de grauwe en doffe huid aan te pakken. Denk aan peelingen, cosmetische activatie met LED kleurtherapie, bindweefselmassage, microdermabrasie, medisch microneedling ( SkinPen) en het inzeten van de juiste producten voor thuisgebruik. Ook kan voedingssuppletie van Cellics een bijdrage leveren aan een gezondere en stralendere huid.

 

Interesse in een behandeling?

Goed om te weten

De behandeling kunnen we eenvoudiger of uitgebreider samenstellen, afhankelijk van het door u gekozen tijdsblok. Zie tarieven.

Ook worden er voor deze behandeling soms Specials ingezet, dit wordt altijd met u vooraf besproken en in overeenstemming met uw goedkeuren toegepast. Zie tarieven Specials.

Als u op zoek bent naar een specialist voor een grauwe huid behandeling in Breda en omgeving dan ben u van harte welkom bij Sense huidverbetering en huidverjonging te Oosterhout.