Grauwe huid

Grauwe huid aanpakken

Het is niet gemakkelijk om een mooie, natuurlijke en jeugdig uitziende huid tot op latere leeftijd nog enigszins te behouden. Veel is erfelijk bepaald, maar een goede huidverzorging kan een grote bijdrage leveren en voor velen het verschil maken. Een jeugdige en frisse uitstraling op latere leeftijd is het resultaat van het al op jonge leeftijd verzorgen en beschermen van je huid, zodat het er op latere leeftijd nog steeds gezond en stralend uitziet.

Het probleem

Ons dagelijks leven is drukker dan ooit tevoren en we gunnen onszelf weinig tijd om een regelmatige en gestructureerde huidverzorgingsroutine in te bouwen. Dit is heel jammer, want met het nemen van een paar eenvoudige voorzorgingsmaatregelen en het aanleren van een dagelijkse routine bij het opstaan en naar bed gaan kun je rimpels en het verlies van uitstraling en veerkracht aanzienlijk uitstellen. Sense heeft zeer effectieve behandelingen, producten en technieken om de grauwe/grove huid aan te pakken.

Interesse in een behandeling?

Goed om te weten

De behandeling met combinatietechnieken kunnen we eenvoudiger of uitgebreider samenstellen, afhankelijk van het door u gekozen tijdsblok. Zie tarieven.

Ook worden voor deze behandeling soms Specials ingezet, dit wordt altijd met u vooraf besproken en in overeenstemming met uw goedkeuren toegepast. Zie tarieven Specials.