Behandeltechnieken

Behandeltechnieken

De hoeveelheid behandeltechnieken en toepassingsmogelijkheden zijn legio en zéér uiteenlopend. Om duidelijkheid te scheppen heeft Sense een onderscheid gemaakt in “Combinatietechnieken” en “Specials”. Onder “Combinatietechnieken” kun u alles lezen over de technieken die ingezet worden tijdens de behandelingen van tijdsblokken van 40, 60 of 90 minuten, afhankelijk van uw gewenste tijdsbesteding en uw beschikbare budget. Rekeninghoudend met uw specifieke wensen en de gewenste beautyoplossing zullen diè technieken ingezet worden die op dat moment het meest doeltreffend zullen werken.

Onder “Specials” treft u op zichzelf staande behandelingen aan welke los geboekt kunnen worden. Ook Specials zijn technieken en werken allemaal op een verschillende manier en intensiteit om bepaalde doelen in huidverbetering te bereiken. Natuurlijk worden de toepassingsmogelijkheden van de Specials altijd vooraf met u besproken.

Behandeltechnieken in Oosterhout

Voor een variatie aan verschillende behandelingstechnieken in Oosterhout, bent u bij ons aan het juiste adres. Zowel voor de combinatietechnieken als de specials kunt u namelijk terecht bij onze salon in Oosterhout. Bekijk hieronder het verschillende aanbod in combinatietechnieken en op zichzelf staande behandelingen, of neem contact met ons op zodat wij u gespecialiseerd advies op maat kunnen geven bij uw behoefte en wensen.

Meer informatie over de technieken?