Droge huid

Droge huid

Een droge huid is waarschijnlijk een van de meest voorkomende huidklachten en kan leiden tot roodheid, jeuk, schilfering en een gebarsten huid. Er zijn tal van producten beschikbaar om kleine en grote gebieden met een droge huid te behandelen. Hoewel ze allemaal op vergelijkbare manieren werken, de oppervlakte vetter maken, kunnen de resultaten variëren.

Oorzaken van een droge huid

Een droge huid kan het resultaat zijn van een breed scala aan omgevingsfactoren, zoals waterkwaliteit, zeep en detergenten, blootstelling aan de zon, vitaminetekorten of zelfs sommige medicijnen. Een droge huid kan er tijdens de wintermaanden slechter uitzien met koudere buitentemperaturen en warmere interieurs die bijdragen aan het uitdrogen van de huid. Sense heeft verschillende oplossingen en producten voor langdurige hydratatie en bescherming tegen uitdroging door innovatieve combinaties van ingrediëntengebruik.

Interesse in een behandeling?

Goed om te weten

De behandeling met combinatietechnieken kunnen we eenvoudiger of uitgebreider samenstellen, afhankelijk van het door u gekozen tijdsblok. Zie tarieven.

 

Ook worden voor deze behandeling soms Specials ingezet, dit wordt altijd met u vooraf besproken en in overeenstemming met uw goedkeuren toegepast. Zie tarieven Specials.

Als u op zoek bent naar een specialist voor een droge huid behandeling in Breda en omgeving dan ben u van harte welkom bij Sense huidverbetering en huidverjonging te Oosterhout.