Bioskinsmoothing

Bioskinsmoothing

BioSkinSmoothing helpt putjes, littekens die op de huid liggen, couperose en steelwratjes te verwijderen. Een hoogfrequent signaal coaguleert gesprongen bloedvaatjes, bloedblaasjes (angiomen) en spidernaevus. Couperose is een veelvoorkomend probleem dat zich meestal laat zien op de wangen en de neus. Voornamelijk mensen met een dunne huid en blonde mensen hebben er last van.

Het ziet er vaak uit als diffuse roodheid maar als je dichtbij kijkt zie je dat deze roodheid wordt veroorzaakt door kleine bloedvaten aan de oppervlakte van de huid. Deze bloedvaten zijn verwijd en vormen een soort netwerk. Dit worden ook wel teleangiëctastieën genoemd. Deze bloedvaatjes voeden de huid en zijn normaal niet te zien.

Meer weten over deze behandeling?

Oorzaak

  • Erfelijk

Factoren die het verergeren

  • Lange blootstelling aan zon
  • Warmte/kou
  • Scherpe kruiden/eten
  • Alcohol
  • Agressieve reinigers/cosmetica

Bij couperose zijn ze voortdurend verwijd en kunnen zie niet meer vernauwen. Daarom worden ze zichtbaar. Rondom de bloedvaatjes zien we vaak, maar niet altijd, diffuse rode plekken. Het komt zowel bij vrouwen als bij mannen voor. Soms kan de couperose overgaan in acne rosacea. Couperose is een goedaardige aandoening die in de loop van de jaren zicht meestal uitbreidt. Daarom is het aan te raden het probleem zo vroeg mogelijk te behandelen en stimulerende factoren te vermijden.

Als u op zoek bent naar een specialist voor een couperose behandeling in Breda en omgeving dan ben u van harte welkom bij Sense huidverbetering en huidverjonging te Oosterhout.