Beautyoplossingen

Beautyoplossingen

Sense gaat uit van uw specifieke wensen om tot de gewenste beautyoplossing te komen.

Als expert op het gebied van biologische en medische huidverbetering vult Sense met haar behandelingen de ruimte tussen de gewone schoonheidssalon en de stap naar een (cosmetisch) arts of kliniek. Bij Sense gaan we uit van uw specifieke wensen om tot de gewenste beautyoplossing te komen. Voor de beautyoplossingen hebben we een onderverdeling gemaakt tussen 8 oplossingen voor het gezicht, hals en decolleté.

Voor elke specifieke wens hebben we verschillende behandelingen ontwikkeld met producten en apparaten die de huid op natuurlijke wijze verbeteren en verjongen. Afhankelijk van uw gewenste tijdsbesteding en uw beschikbare budget, kunt u voor de behandelingen uit verschillende tijdsblokken kiezen nl. 45, 60, of 90 minuten.

Bij ons moet een behandeling zichtbaar resultaat hebben. En omdat standaardbehandelingen niet bestaan wordt een behandeling altijd volledig afgestemd op uw huidconditie van dat moment. We starten dan ook ALTIJD eerst met een huidanalyse, waarbij we de huidconditie van uw huid meten.

Meer informatie over de beautyoplossingen?

Aan de hand van de metingresultaten zullen wij het behandelplan personaliseren naar uw huidbehoeften. U krijgt dus precies waar uw huid het meeste behoefte aan heeft. Onze behandelingen zijn veilig, vertrouwd en pijnloos en een innovatie in de strijd tegen huidveroudering. Kortom, uiterst effectief. Oftewel, zichtbaar!

Tijdens deze behandelingen werkt Sense met state of the art apparatuur welke voldoen aan de strengste kwaliteitseisen. Sense beschikt over 6 medische cosmetische apparaten, die tezamen met de salonbehandelingen en de producten complementair aan elkaar zijn. Ze versterken elkaars doeltreffendheid.

Onder tarieven kunt u zien wat de tarieven per tijdsblok inhouden en separaat de tarieven van de Specials.