Beautyoplossingen

Beautyoplossingen

Om tot gewenste oplossing te komen bij een huidprobleem houdt Sense altijd rekening met uw persoonlijke wensen.

Als specialist op het gebied van biologische huidverbetering bevindt Sense zich met haar behandelingen tussen de gewone schoonheidssalon en de stap naar een (cosmetisch) arts of kliniek. Sense gaat uit van uw persoonlijke wensen om tot de gewenste beautyoplossing te komen. Voor de beautyoplossingen is er een onderverdeling gemaakt tussen verschillende oplossingen voor het gezicht, hals en decolleté.

Voor elke specifieke wens heeft Sense verschillende behandelingen ontwikkeld met producten en apparaten die de huid op natuurlijke wijze verbeteren en verjongen. Afhankelijk van uw gewenste tijdsbesteding en uw beschikbare budget, kunt u voor behandelingen uit verschillende tijdsblokken kiezen nl. 45, 60, of 90 minuten.

Bij Sense moet een behandeling zichtbaar resultaat hebben. Omdat standaardbehandelingen niet bestaan wordt een behandeling altijd volledig afgestemd op uw huidconditie van dat moment.  We starten dan ook ALTIJD met een huidanalyse, waarbij de huidconditie gemeten wordt en foto’s worden gemaakt.

Meer informatie over de beautyoplossingen?

Na de meetresultaten zal Sense het behandelplan personaliseren naar uw huidbehoeften. U krijgt dus precies waar uw huid het meeste behoefte aan heeft. De behandelingen zijn veilig, vertrouwd en pijnloos en een innovatie in de strijd tegen huidveroudering. In het kort gezegd; zeer effectief met zichtbare resultaten!

Tijdens deze behandelingen werkt Sense met gecertificeerde apparatuur welke voldoen aan de strengste kwaliteitseisen. Sense beschikt over 6 medische cosmetische apparaten, die tezamen met de salonbehandelingen en de producten complementair aan elkaar zijn. Ze versterken elkaars doeltreffendheid.

Onder menu tarieven kunt u zien wat de tarieven per tijdsblok inhouden en separaat de tarieven van de Specials.