Gratis huidanalyse

Huidanalyse

Bent u nieuw bij Sense en nieuwsgierig naar het uitgebreide behandelaanbod maar kunt u niet zo goed een keuze maken? U mag altijd een vrijblijvende en kosteloze afspraak inplannen voor een huidmeting of huid- en productadvies. Sense kan in overleg met uw specifieke wensen een passend behandeladvies geven.

Heeft u naast uw huidwensen ook resultaatgerichte doelen voor ogen? Ook daar kan Sense u bij helpen door een op maat gemaakt behandelplan samen te stellen om op een snelle en effectieve manier resultaat te bereiken op diè zaken die u voor ogen heeft.

Alvorens er wordt behandeld, wordt er eerst een beoordeling van de huid gemaakt. Hierbij maakt Sense gebruik van een Skinanalyzer. Het betreft een objectieve huidanalyse waarbij met sensoren vocht, elasticiteit, talg, pigment en de diepte van de rimpels worden gemeten. Behandelingen en producten voor thuisgebruik kunnen worden afgestemd op uw huidconditie.

Voor u als cliënt is het belangrijk te weten dat u wordt behandeld met merken die zeer hoge percentages werkstoffen bevatten! Hierdoor zijn wij in staat om veel huidproblemen sterk te reduceren of zelfs geheel op te lossen. Door het vertrouwen, de metingen én het zichtbare resultaat is ook het thuisgebruik van producten voor u gemakkelijker. Door tussentijds te toetsen heeft u niet alleen een huid die goed in balans komt en blijft, maar bent u er tevens van verzekerd dat uw behandelingen goed blijven aansluiten bij uw dagelijkse verzorging thuis! Er wordt wisselend gewerkt met werkstoffen of methodes om altijd het optimale uit uw huid te krijgen. Sense begeleid u naar een gezonde, glanzende en stralende huid!

U mag altijd een vrijblijvende en kosteloze afspraak inplannen voor een huidanalyse of huid- en productadvies. Bel direct op 0162 438455 of vult u het contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.