SkinPen

SkinPen behandeling Oosterhout

SkinPen Microneedling

De huid in de diepte vernieuwen, zónder oppervlakkige schade aan te richten en met minimale downtime. Dit kan met de SkinPen Collageen Inductie Therapie (CIT). De SkinPen Microneedling is het eerste FDA goedgekeurde medische Microneedling systeem ter wereld. Het is tevens als enige systeem FDA goedgekeurd voor het veilig en effectief behandelen van acné-littekens. Naast het behandelen van acné-littekens, is een behandeling met SkinPen Microneedling geschikt voor het verstevigen en egaliseren van de huid door het stimuleren van fibroblasten, die collageen en elastine aanmaken. Ook fijne lijntjes verminderen of verdwijnen en poriën verfijnen met behulp van de medische SkinPen Microneedling behandelingen.

De SkinPen Microneedling is krachtiger, preciezer en veiliger dan ooit tevoren! De naalddiepte kan in tegenstelling tot veel andere Microneedling systemen op de naaldcartridge zelf worden ingesteld in plaats van op het device zelf. Hierdoor wordt er nooit dieper of oppervlakkiger in de huid gewerkt dan ingesteld. Daarnaast is de SkinPen het enige Microneedling systeem waarmee bewezen zuivere microkanaaltjes gemaakt worden. Dit is beide uniek en de veiligheid van de behandeling is hiermee gewaarborgd.

Wat houdt een medisch Microneedling behandeling in?

Bij een medisch Microneedling behandeling worden door middel van hele kleine steriele naaldjes die vibrerend op de huid terecht komen, kleine microkanaaltjes in de huid gemaakt. Tijdens de Microneedling behandeling wordt het natuurlijk herstelproces diep in de huid geactiveerd waardoor nieuw collageen (type 3) en elastine wordt aangemaakt. De huid wordt hierdoor steviger en voller en de huidteint egaler, frisser en stralender. Een medisch Microneedling behandeling is effectiever en zorgt daardoor voor een zichtbaarder resultaat.

Als u op zoek bent naar een specialist voor een SkinPen Microneedling behandeling in Breda en omgeving dan ben u van harte welkom bij Sense huidverbetering en huidverjonging te Oosterhout.

Meer informatie over deze behandeling?

Indicaties SkinPen – CIT

Een SkinPen collageen inductietherapie kan voor vele indicaties worden ingezet:

  • (Acné) littekens
  • Fijne lijntjes
  • Pigmentvlekjes (bijv. zonbeschadigingen)
  • Doffe huid
  • Grove huidstructuur
  • Striae / striemen
  • Vergrote poriën
  • Verslapte huid

Microneedling vòòr en ná

Afhankelijk van het behandelde gebied en de intensiteit van de behandeling zal de huid er ná een Microneedling behandeling wat roder uitzien en warm/prikkelend aanvoelen. Dit gevoel zal na enkele uren afnemen. De Microneedling behandeling heeft een korte herstelperiode. Na de behandeling ontvangt u 2 nazorgproducten om het herstel te bevorderen. Dit is in de prijs inbegrepen.

Voor optimaal resultaat zijn  3 tot 6 behandelingen nodig met een interval van 4 weken. Voorbeelden van resultaten van Microneedling behandelingen vòòr en ná ziet u hieronder.

Kijk voor meer informatie over de SkinPen behandeling op: skinpen.nl