Couperose

Couperose en gevoeligheid

Er zijn veel verschillende soorten huidaandoeningen, maar een gevoelige huid is één van de meest voorkomende huidklachten. Hoewel de gevoelige huid zelf niet als een medische aandoening wordt geclassificeerd, kan deze voor de patiënt verschillende problemen veroorzaken.

Oorzaken van een gevoelige huid

Mensen met een gevoelige huid kunnen vatbaarder zijn voor zonnebrand, opflakkeringen en roodheid. Veel mensen hebben inzicht in de triggers die hun reacties veroorzaken en zullen de voor de hand liggende irriterende stoffen vermijden. Ze zijn zich echter mogelijk niet bewust van de beschikbaarheid van alternatieve huidverzorgingsregimes. Sense heeft uitstekende, effectieve behandelingen, systemen, producten en technieken om de roodheid en gevoeligheid van uw huid te verminderen.

Interesse in een behandeling?

Goed om te weten

De behandeling met combinatietechnieken kunnen we eenvoudiger of uitgebreider samenstellen, afhankelijk van het door u gekozen tijdsblok. Zie tarieven.

Ook worden voor deze behandeling soms Specials ingezet, dit wordt altijd met u vooraf besproken en in overeenstemming met uw goedkeuren toegepast. Zie tarieven Specials.