Mesotherapie

Mesotherapie

Kan uw huid wel een boost gebruiken? Mesotherapie wordt met veel succes toegepast in de strijd tegen huidveroudering. Het is gebaseerd op het toedienen van werkzame stoffen juist daar waar ze nodig zijn.  Dit kan dankzij de Mesotherapie methode die gebaseerd is op het toedienen van werkzame stoffen met micro-injecties op zo’n 1 tot 2 mm. diepte in de huid. De stoffen worden relatief oppervlakkig ingespoten waardoor we in staat zijn het huidbeeld te verbeteren.

De Mesotherapie cocktail ( HASR-58) die via micro-injecties toegediend wordt is biologisch afbreekbaar en mag zeker niet vergeleken worden met rimpelvulmiddelen. We maken bij een Mesotherapie behandeling gebruik van een Mesogun waardoor de behandeling snel en vrijwel pijnloos is. Er is nagenoeg geen risico op allergische reacties. Er kan wel eens een blauw plekje rond de plaats van de injectie ontstaan. Dit is echter snel verdwenen.

De behandelgebieden bestaan uit verschillende regio’s waaronder het gezicht, de hals en decolleté.

Behandelfrequentie;
Kuur van 6-8 behandelingen. (Eerste 4 behandelingen 1x per 2 weken, vervolgens 1 behandeling per maand.
Onderhoud gemiddeld 1 behandeling per 6 maanden.

De behandeling kan ook eenmalig worden uitgevoerd, voor preventie of wanneer de huid een extra boost nodig heeft, bv na een zonvakantie.

Effecten HASR-58 cocktail

 • Huidverjongende cocktail
 • Betere hydratatie van de huid
 • Fijne rimpels verminderen
 • Verfijning van de huidstructuur
 • Verbetering van de spankracht
 • Verbetering van de totale huidconditie
 • 58 ingrediënten waaronder hyaluronzuur, vitamines, mineralen, aminozuren en peptiden

Effecten HAIRSTIM-56 cocktail

 • Versterkt haargroei
 • Gezond en glanzend haar
 • Tegen beginnende kaalheid
 • Stopt tijdelijk haarverlies
 • Tegen dunner wordend haar
 • Verbetert de haar- en hoofdhuidconditie
 • 56 ingrediënten, o.a. vitamines, mineralen en aminozuren

Meer informatie over deze behandeling?

Mesotherapie ook geschikt bij haaruitval

Ook is er Mesotherapie voor haargroeistimulatie ( HAIRSTIM – 56). Deze Mesotherapie behandeling met 56 actieve stoffen is een cocktail voor hoofdhuid en haar welke voedt, stimuleert en revitaliseert. De kwaliteit van de hoofdhuid verbetert met deze mesoceutical waardoor automatisch het haar steviger wordt. Het formaat van de haarfollikel neemt toe, haaruitval stopt en het haar wordt dikker.

De meeste vormen van haaruitval worden veroorzaakt door een verstoorde hormoonbalans in en rondom de haarfollikel, een tekort aan de juiste bouwstoffen en verminderde bloedcirculatie. Mesotherapie voor haar brengt de juiste bouwstoffen aan precies op de plek waar het nodig is ( rondom de haarfollikels) en de bloedcirculatie wordt gestimuleerd. Dit alles resulteert in een stimulatie van de natuurlijke haargroei.

Mesotherapie is geschikt om diffuse haaruitval tegen te gaan; haaruitval bij stress, na de zwangerschap, tijdens of na de menopauze, tijdens of na gewichtsverlies door dieet, na een ziekte, operatie en dergelijke

Behandelfrequentie;

Kuur van 10 behandelingen; ( Eerste 4 behandelingen 1x per week, dan 4 behandelingen 1x per 2 weken, dan 2 behandelingen 1x per maand )

Onderhoud gemiddeld 1 behandeling per 3-6 maanden.

Ook kan men 3 preventieve behandelingen ondergaan als mini-kuur.

Mesotherapie omgeving Breda

U kunt nu ook Mesotherapie behandelingen in de omgeving van Breda en omstreken ondergaan.  U bent van harte welkom  bij Sense huidverbetering in Oosterhout om een Mesotherapie behandelingen te boeken.

Meer informatie over deze behandeling?