Cadeaubon

Bestel direct uw Cadeaubon of Moederdag Cadeau!

 

Cadeaubon: Wilt u iemand verrassen met een Cadeaubon of gewoon voor uzelf? Kies uw bedrag, betaal direct online en ontvang per mail uw Cadeaubon van Sense. Bewaar deze mail goed, deze mail is nodig wanneer de Cadeaubon verzilverd wordt voor behandelingen of producten. Er is geen geldigheidsdatum voor deze Cadeaubon.

 

Moederdag Cadeau: Dit is een productbox in feestelijke verpakking om een professionele salonbehandeling thuis uit te kunnen voeren voor gezicht, hals en decolleté. Uitgelegd in 5 stappen en geschikt voor alle huidtypen. Een revitaliserende behandeling om uw huid een flinke boost te geven en in topconditie te houden. Een leuk cadeau om te geven en leuk om te krijgen of gewoon om uzelf cadeau te doen! Gratis aan huis geleverd of eventueel op te halen in de salon op afspraak.

 

Gedurende deze onzekere periode waarbij ik de salon heb moeten sluiten tot nader order, wil ik u graag blijven ondersteunen met adviezen en/of vragen over de juiste thuisverzorging. Ook voor het bestellen van uw vertrouwde producten ben ik telefonisch of per WhatsApp bereikbaar op 06 41455310. U kunt uw producten op afspraak afhalen in de salon of gratis laten thuisbezorgen met inachtname van de geldende RIVM regels.

Alvast heel erg bedankt voor uw vertrouwen, het wordt enorm gewaardeerd. Ik zie graag iedereen snel weer terug in de salon en voor nu blijf gezond, blijf voorzichtig en geniet ondanks alles van het mooie weer.

Lieve groet,

Helma Beerepoot