Obagi Medical winnaar van Best Topical Skin Product Range 2019!

Obagi Medical winnaar van Best Topical Skin Product Range 2019!

Wij zijn supertrots dat Obagi Medical heeft gewonnen in de categorie ‘Best Topical Skin Product Range’ tijdens de Aesthetic Awards 2019 in Londen! Deze prijs werd toegekend aan de fabrikant van het beste actuele huidproduct / assortiment dat wordt aangeboden in medische- / esthetische klinieken.

Obagi Medical was geselecteerd als finalist in de categorie ‘Best Topical Skin Product Range 2019’ en moest concurreren met o.a. PCA Skin, Medik8, SkinCeuticals en Epionce. De finalisten zijn door de juryleden geselecteerd op de factoren: effectiviteit, veiligheid, gebruiksgemak en acceptatie door patiënten.

Met meer dan 30 jaar wetenschap en innovatie in huidverzorging, omvat Obagi Medical een reeks klinisch bewezen producten om aan de behoeften van elke huidskleur en -type te voldoen. Een eenvoudig genummerd systeem voor de producten maakt het gemakkelijk in gebruik én mogelijk om zelfs de moeilijkste huidindicaties te behandelen. Klanten kiezen Obagi Medical omdat het de huidtextuur herstelt, verbetert en verjongt, maar ook de huidbarrièrefunctie corrigeert, talgproductie vermindert en reguleert. Bovendien brengt het cellulaire veranderingen aan in de functie van de huid.