Ontdek onze Pascaud minerale make-uplijn

Ontdek onze Pascaud minerale make-uplijn

Ontdek onze nieuwe 100% natuurlijke minerale make-uplijn. Onze Pascaud make-upproducten bestaan uit 100% zuivere pure mineralen van farmaceutische kwaliteit. Ze zijn vrij van ingrediënten als parfum, alcohol, kunstmatige kleurstoffen en conserveringsmiddelen. Sommige minerale make-uplijnen worden ten onrechte gelabeld als ‘100% natuurlijke, zuivere minerale make-up’; zij bevatten namelijk vaak nog irriterende toevoegingen van traditionele make-up.

Onze make-up bevat geen:

  • schadelijke chemicaliën, conserveringsmiddelen en twijfelachtige vulstoffen
  • parfum of kleurstoffen
  • kunstmatige mineralen zoals Bismut, dat een bijproduct van lood is en vaak leidt tot huidirritaties
  • nanodeeltjes mineralen

Wij sluiten GEEN compromissen wat betreft de integriteit en kwaliteit van onze producten! Wij gebruiken uitsluitend de puurste natuurlijkste ingrediënten die beschikbaar zijn.

Voordelen van onze 100% natuurlijke make-up

Onze make-up heeft een antiseptische werking en is ontstekingswerend door de titaniumdioxide en zinkoxide die ze bevat. Daarom is ze perfect te gebruiken door mensen die last hebben van acne, eczeem, rosacea en voor mensen met een huid die gevoelig is voor zonlicht, of na bepaalde behandelingen zoals chemische peelings.

De kans op huidirritaties en allergieën is dan ook minimaal door de afwezigheid van schadelijke stoffen als kunstmatige kleur- en geurstoffen en conserveringsmiddelen.

De fijne textuur zorgt dat het licht aanvoelt op de huid en de poriën niet worden afgesloten. Mee-eters en puistjes blijven hierdoor dus eerder weg.

Onze make-up heeft huidbeschermende eigenschappen, ze beschermt de huid tegen UVA- en UVB-stralen en voorkomt daardoor huidveroudering, zichtbaar én op celniveau.

Onze make-up geeft je de meest natuurlijke, stralende en egale look!

PS: al onze minerale make-upproducten zijn geschikt voor veganisten, zijn glutenvrij en halal. Alleen de mascara is door de aanwezigheid van alcohol niet halal, maar wel weer uiterst geschikt voor mensen met gevoelige ogen en/of contactlensdragers.

Met onze producten is feeling beautiful not an art, but a given

Onze make-uplijn is compact en bestaat uit zeer gangbare kleuren.
Ons assortiment bestaat uit: foundations, blushers, een glow, eye shadows, een brow powder, een eyeliner, lipsticks, lipglosses en mascara.

Onze make-up is super handig in gebruik en in een handomdraai aan te brengen. Je hoeft geen make-up artist te zijn, of een moeilijke gebruiksaanwijzing door te worstelen, om jezelf te laten stralen. Onze foundations, blushers en eye shadows zijn voorzien van een draaizeefje waardoor je perfect kunt doseren. Bovendien zijn hierdoor de potjes handig om mee te nemen op reis. Met slechts een heel klein beetje losse poeder en de kabuki-kwast kun je heel eenvoudig een prachtige foundation aanbrengen.

En omdat wij met losse poeders werken, kun je onze producten ook multifunctioneel inzetten. Zo kun je de blush en de glow ook gebruiken als oogschaduw, en een oogschaduw als eyeliner.