U bent weer welkom in de salon!

Beste klant van Sense,

Ik ben blij u te mogen berichten dat de salon vanaf maandag 11 mei aanstaande weer is geopend voor behandelingen. De overheid heeft aangegeven dat het – met inachtneming van de juiste voorwaarden – weer veilig en verantwoord is om naar de schoonheidsspecialist te gaan. Ik sta graag voor u klaar.

Heeft u nog een afspraak staan? Dan kunt u deze weer definitief in uw agenda noteren. Wilt u graag een nieuwe afspraak maken? Neem dan contact met mij op via tel.nr. 0162 438455.

Ons Protocol;

De nieuwe 1,5 meter samenleving is voor ons allemaal nieuw. Ik kan me voorstellen dat u wilt weten hoe dat in zijn werk gaat.

Om de gezondheid en veiligheid van klanten en mijzelf te waarborgen, werk ik zoals gewoonlijk alleen op afspraak. Ik werk volgens de RIVM richtlijnen en het ANBOS COVID-19 Hygiëneprotocol voor Schoonheidsspecialisten. Deze richtlijnen worden strikt nagevolgd binnen de salon en de belangrijkste zaken wil ik graag vooraf met u delen.

Zie in de bijlage wat ik van u als klant vraag. Wilt u het gehele Protocol lezen, en ook zien welke maatregelen in de salon en tijdens de behandeling genomen worden? Ga dan naar http://www.anbos.nl/consument

Heeft u vragen? Stel deze gerust. Tel.nr. 0162 438455 of info@sense-huidverzorging.nl

Ik hoop u binnenkort weer te zien.

Met vriendelijke groet,

Helma Beerepoot

Protocol Schoonheidsspecialisten