Koop een cadeaubon

Koop een cadeaubon

Beste klant van Sense,

Ik sta voor u klaar. Gedurende deze onzekere periode waarbij ik de salon heb moeten sluiten tot nader order, wil ik u graag blijven ondersteunen met adviezen en het beantwoorden van vragen over de juiste thuisverzorging.

Ik ben telefonisch of per WhatsApp bereikbaar op 06 41455310 voor deze ondersteuning en voor het bestellen van uw vertrouwde producten. U kunt uw producten op afspraak afhalen in de salon of gratis laten thuisbezorgen met inachtname van de RIVM regels.

Ook kunt u online een cadeaubon aanschaffen middels het formulier op de cadeaubon pagina. U kunt deze cadeaubon later verzilveren in de salon voor zowel behandelingen alswel producten. Ik hanteer geen geldigheidsdatum voor deze cadeaubon. Indien u geïnteresseerd bent in een SkinPen behandeling kan ik u het volgende aanbieden; U koopt een SkinPen cadeaubon van 150 euro. Normaliter bedraagt een SkinPen behandeling 195 euro. Deze SkinPen cadeaubon kunt u inleveren tot het einde van dit jaar. Op deze manier kunt u voor een speciale prijs eens kennismaken met de SkinPen microneedling behandeling.

Alvast heel erg bedankt voor uw vertrouwen, het wordt enorm gewaardeerd. Ik zie graag iedereen snel weer terug in de salon en voor nu blijf gezond, blijf voorzichtig en geniet ondanks alles toch van het mooie weer.

Lieve groet,

Helma Beerepoot