Nieuw merk EMOTION Skincare en lockdown tot 2 maart 2021.

Nieuw merk EMOTION Skincare en lockdown tot 2 maart 2021.

Beste klant van Sense,

Ondanks de nieuwe lockdowndatum van 2 maart kan ik u toch van dienst blijven.

HOE?

1.Voeg het mobiele nummer van Sense toe aan uw contacten zodat u per WhatsApp uw bestellingen van uw vertrouwde thuisverzorgingsproducten kunt doorgeven. Mob.nr. Sense; 06 41455310

2. Totdat de lockdown aanhoudt ontvangt u 10% korting op Obagi Medical, Pascaud, Cellics, BeMineral en Marc Inbane. Deze korting geldt dus niet voor online webshopbestellingen maar alleen op bestellingen die via WhatsApp worden doorgegeven.

3. Binnen Oosterhout kunnen de producten in overleg gratis bij u worden thuisbezorgd of opgehaald worden in de salon op een afgesproken tijdstip. Buiten Oosterhout worden 7,50 euro verzendkosten in rekening gebracht.

4. Voor huid-en/of productadvies of andere vragen kunt u mij bereiken op 06 41455310 of info@sense-huidverzorging.nl

Alle afspraken die gepland zijn tot 2 maart komen te vervallen. Ik neem telefonisch contact met u op om de afspraak naar een later tijdstip te verplaatsen.

Verder ben ik uitgebreid met het fantastisch mooie biologische merk EMOTION Skincare, dé droge huidspecialist. Een mooi aanvulling in de salon voor de droge trekkerige huid en meer huidcomfort. Dit is te gebruiken naast en in combinatie met uw huidige producten. Bent u benieuwd wat Emotion voor uw huid kan betekenen, neem dan vrijblijvend contact met mij op.

Neem alvast een kijkje op EMOTION SkinCare

Blijf gezond en hopelijk tot ná 2 maart in de salon :))

Hartelijke groet,

Helma Beerepoot