Update Corona - incl. 10% korting op alle producten

Update Corona - incl. 10% korting op alle producten

Beste klant van Sense,

Allereerst wens ik u nog het allerbeste en goede gezondheid toe voor het Nieuwe jaar 2021! Goede gezondheid voor zowel de binnenkant alsook de buitenkant.

Zoals u dinsdagavond heeft kunnen vernemen tijdens de persconferentie zal het voorlopig nog tot 9 februari 2021 duren voordat de deuren van de salon weer geopend kunnen worden. Voor onze gezondheid een goede zaak vind ik persoonlijk.

Wat kunt u als klant doen in de tussentijd om de binnenkant en de buitenkant te blijven onderhouden voor een sterk immuunsysteem in deze Coronatijd en tevens te zorgen voor een stralende en gezonde huid.

Hoe bestel ik producten met 10% korting en onder welke voorwaarden?

1. Tip: Voeg het mobiele nummer van Sense toe aan uw contacten zodat u per WhatsApp uw bestellingen kunt doorgeven. Mob.nr. Sense: 06-41455310.

2. Vanaf vandaag tot de dag van wederopening van de salon ontvangt u 10% korting op alle door u bestelde producten van Pascaud, Obagi Medical, Cellics, BeMineral en Marc Inbane. Deze korting geldt dus niet voor online webshopbestellingen maar alleen op bestellingen die via WhatsApp worden doorgegeven.

3. Binnen Oosterhout kunnen de producten in overleg gratis bij u worden thuisbezorgd of opgehaald. Buiten Oosterhout worden 7,50 euro verzendkosten in rekening gebracht.

4. Voor huid- en/of productadvies of andere vragen kunt u mij bereiken op info@sense-huidverzorging.nl.

Voor nu hoop ik dat u allen gezond blijft en dat we elkaar toch weer snel mogen ontmoeten in de salon. Alle afspraken tot 9 februari 2021 worden geannuleerd. Ik zal persoonlijk contact met u opnemen om betreffende afspraak op volgorde te verplaatsen naar een latere datum.

Hartelijke groet,
Helma Beerepoot

Sense Huidverbetering & Huidverjonging